marți, 18 ianuarie 2011

Dezvatarea papagalilor , pasarilor de companiie de obiceiul de a face scandal (galagie).

Cum dezvat papagalul meu de obiceiul de a face galagie ?.
Aceasta este una din marile dileme pe care si le pun majoritatea posesorilor de pasari de companie care au probleme cu acest tip de comportament la pasarile papagali lor de companiie .
Desi sunt foarte frumosi acesti micuti ne pot face viata un adevarat calvar astfel ca trebuie sa ii invatam sa se comporte frumos in toate situatile iar ordeinea cronologica a lucrurilor care trebuie facuta in cresterea pasarilor de companiie poate rezolva aceste mici probleme astfel ca trebuie sa le oferim conditi optime de supravietuire , o cusca suficient de mare pentru a putea sa se plime in ea mancare la discretie dar fara ai pune la cura de ingrasare astfel ca vom folosi o mancare echilibrata vezi nutritia .
Aceste lucruri sunt suficient de facut in cazul unei perechi de papagali in cazul in care nu vrem sa ii invatam libertini prin casa .
Papagali mei se bat si fac scandal , cum ii linistesc ?. Aceasta este o alta intrebare frecventa pentru acei posesori de pasari de companiie care au cumarat in acelas timp doua exemplare de pasare astfel riscul ca acestea sa nu se inteleaga este frecvent.
In cazul in care perechea de papagali nu se intelege de la bun inceput si se bat - fac scandal , acestia se despart un timp aproximativ o saptamana si ulterior Se pun iarasi impreuna daca aceste probleme continua trebuie sa ii separam din nou ca acestia sa nu se omoare intre ei si ulterior mergem la magazinul de unde iam luat in vederea schimbari unuia dintre papagali fara a plati ceva diferente (FACEM TROC ).
Pentru a avea pasari cumiti pe timpul zilei , seara trebuie sa le acoperim colivia cu bugra pentru a le face intuneric si tot o data astfel oferindule posibilitatea de a dormi facandusi ritmul zi - noapte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu