marți, 18 ianuarie 2011

Cum trebuie sa se comporte un papagal cumite ?. Cum trebuie sa fie o pereche de papagali cuminti ?. Cum fac ca pasarile / papagali sa ma lase sa dorm.

Pasarile de companie sunt pe cet de frumoase pe atata de inteligente si respectuoase astfel ca daca aveti grija de acestea si le oferiti tot cea ce le trebuie pentru un trai normal , mai povestiti cu ele din cand in cand si nu le stresati intentionat acestea va vor oferi in schimb respectul cuventi , astfel ca va vor lasa sa dormiti de fiecare data fie ca va treziti si la amiaza fara ca colivia sa le fie acoperita cu bugra , nu cred ca poate fi ceva mai insemnat cand aveti papagali , pasari de companiie ca acestea sa va lase sa dormiti cat doriti fara ca acestea sa faca galagie.
Acest respect este valabil si in cazul exemplarelor crescute singure , iar in cazul pasarilor cantarete trebuie sa acoperim colivia daca dorim sa dormim mai mult deoarece acestea din instinct se apuca sa cante o data cu rasaritul soarelui dar o data ce va obisnuiti cu catecelele frumoase nu mai este nevoie de acoperirea coliviei.
Iar pe timpul zilei rar veti auzi papagali numai asa putin si ganganind de multumiti.
In cazul in care pasarile , papagali dumneavoastra mai ciripesc cand dormiti , verificati ca poate nu mai au suficienta mancare sau apa in vas iar in cazul in care au certati usor sa va lase sa dormiti " Nui voie !!! nu vedeti ca dorm ?.
Acestea in timp inteleg ca va deranjeaza ca se apuca de ciripit pana nu va treziti astfel ca in timp acestea se vor abtine de la acest obicei pana nu vor vedea ca vati trezit , iar prin ciripitul lor ulterior va arata ca sunt bucuroase ca vati trezit si ca sa le dati si umpic de atentie povestind cu ele este ca un mic dialog.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu